|
Forum Rolkarzy Chorzowskiego Parku WPKiW __________OOOO____OOOO_______________________________________
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nikita
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Czw 20:53, 30 Sie 2007 Temat postu: Chciałam się przywitać... |
|
|
Chciałam się przywitać jako nowa członkini, aczkolwiek nie znalazłam odpowiedniego miejsca na forum. Wybrałam więc to. Tak więc: jestem Nikita i zamówiłam sobie właśnie nowe role. Next week będę już jeździć (miałam przerwę z powodu wypadku - właśnie na rolach). Chętnie się przyłączę do grupy, bo lubię się integrować . Pozdrawiam i do zobaczenia!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
pepe
|
Wysłany: Pią 8:29, 31 Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Witaj w klubie
pepe
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
DarK
Administrator
|
Wysłany: Śro 22:22, 05 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witamy na forum
Faktycznie nie ma tu specjalnego miejsca na powitania - wynika to pewnie z tego, że tu odwrotnie niż na innych forach większość forumowiczów poznaje się w "realu" czyli w parq .. ale widzę, że sobie świetnie poradziłaś i wirtualne miejsce też już jest
Twój temat "Chciałam się przywitać.." pozwolę sobie "przykleić " żeby inni nie mieli już takich problemów..
No i cóż, do zobaczenia na rolach w parku
pzdr
darek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Nelchael
|
Wysłany: Wto 16:33, 18 Wrz 2007 Temat postu: z takaą pewną nieśmiałością |
|
|
..a tez sie przyWitam.. jestem z Dabrowy Gorniczej,,,bylem juz w parku ale noca i o dziwo nikogo nie bylo
w u mnie tez mozna cos tam pojezdzic kolo zbiornika Pogoria IV jest fajna trasa nawet widokowa ;] raczej do jazdy szybkiej choc mozna sobie poradzic tez z kubeczkami jak ktos chce..ale miejesce urokliwe ;]..a moze ktos jest z D.G. chetnie poznam i na rolle sie wybiore..moze sie czegos w koncu naucze
pozdrO to @LL
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Grzegorz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Śro 12:35, 26 Wrz 2007 Temat postu: Pierwszy post - uzyskanie świadomości :) |
|
|
Hey, witam wszystkich na forum. Poznałem już kilka osób w WPKiW jest w porządku. Zapowiada się fajne rolkowanie... Jest kilka fajnych tras i miejsc do jazdy i uzupełniania płynów. W zasadzie do wyboru do koloru, chociaż afalt w niektórych rejonach daje się we znaki. Szkoda tylko, że sezon już się kończy. To już chyba ostatnie chwile żeby pojeździć, choć i to już ciężko - teraz 11 st. C (sic!), a jeszcze wczoraj grzało . Trzeba będzie coś wymyślić na deszczową jesień; i zimę. No nic; jeszcze raz WITAM i do zobaczenia na trasie północ-południe/wschód-zachód...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
DarK
Administrator
|
Wysłany: Śro 13:57, 26 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
hejka
Witamy na forum, wczoraj faktycznie było cieplutko i szkoda , że nie byłes bo poznałbyś kolejnych kilku rolkarzy..
Ale mamy jeszcze przed sobą piękną złotą polska jesień.. więc myślę, że jeszcze nie raz bedzie okazja pośmigać
pzdr
i do zobaczonka w parq
darek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
jacek_8
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Busko-Zdrój
|
Wysłany: Pon 18:25, 01 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
To wypada się też przywitać!
Szacunek dla wszystkich rolkarzy z WPKiW.
Jestem z pobliskiego Buska-Zdroju. Zajmujemy się od pewnego czasu z ziomami z naszej dzielnicy Nadole wyłącznie ciupaniem w in-line skater hockey. Niebawem przedstawię Wam naszą stronę www, która właśnie się tworzy.
Szukamy kontaktów z takimi jak my i zapraszamy na sparingi do naszego gościnnego miasta. Gramy na hali 36x18m z bandami i parkietem oraz z bramkami hokejowymi. Jest możliwość rozegrania sparingów w każde niedzielne przedpołudnie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|